Metals and minerals sales

kapija-naslovnaMetals and Minerals Sales je mešovito preduzeće sa 85% stranog kapitala, osnovano 1989. godine. Preduzeće se bavi uvozom i izvozom, trgovinom u zemlji i proizvodnjom i montažom.

  • MMS je izvoznik iz Srbije u Španiju, Slovačku, Hrvatsku, Poljsku i dr. Većina izvoznih proizvoda su odlivci za kotlove, šahtove, livene elemente ograda, kapija, vrata, kamini, peći, sigurnosna vrata, sredstva za livnice, razne boje i drugi hemijski proizvodi. MMS je izvozno orjentisan. Finansijski je to 80% svojih aktivnosti.
  • MMS je jedan od najvećih proizvođača rezervnih delova na bazi odlivaka za Termoelektrane u Obrenovcu, Drmnu, kolubari, Kostolcu. Isporučuje preko 120 pozicija za Termoelektrane kao: delove bager pumpi, ejektore, valjke, rosnice, rotore i to u više od 20 kvaliteta.
  • MMS uvozi preko 25 sirovina za livnice kao nodulator, modifikator, ugljeni prah, Karburit, Gvožđe (FE), Silicijum (Si), Gvožđe Mangan (Fe Mn), Gvožđe Hrom (Fe Cr), Nikal (Ni), Gvožđe molibden (Fe Mo), cirkonski premaz, i to sve radi sa najpoznatijim firmama u svetu, što garantuje i kvalitet. Naš proizvod je „Pejotres“ sredstvo za istresanje, na bazi ugljen dioksida (CO2) i drugi razni premazi.
  • Imamo na lageru sigurnosna vrata od čelika koje dobijamo od poznate Španske firme THT. Do sada smo montirali u Srbiji preko 3000 komada.
  • Proizvodimo jednu od najboljih livenih peći težine 132 kg, koja greje 80 m2. Proizvodimo kaminsko ložište koje je najprodavanije u Srbiji. Imamo u prodaji uvek 10 vrsta kaminskih ložišta firme Ferlux – Španija.
  • Posebno smo ponosni na naš program kapija, vrata, ograda, balkona, stepeništa koje radimo jedino mi od „gusa“ i na način kako se to radilo pre 300 godina. Imamo 70 raznih modela od kojih možemo napraviti za svakog unikatnu izvedbu. Pojedini modeli su stari preko 100 godina. Trajnost urađenih delova od „gusa“ je preko 100 godina.
  • Naši kandelabri su ugrađeni u četiri najlepša parka u Beogradu: Zvezdara teatar, Manjež, Hajduk Veljkov venac i Tašmajdan. Naše potpuno livene klupe u dve verzije su ugrađene na Bežanijskoj kosi, zgrade i park „Imel“. Naše zaštitne rešetke za drvorede su u ulici Nemanjinoj i Kralja Petra u Beogradu.
  • Imamo našu proizvodnju građevinske hemije: lepak za parket, lepak za drvo, lepak za pločice, vatrootporni premaz za zaštitu drveta od požara, disperziju za krečenje, glet masa, fasadna boja. Sa ovim smo počeli naš rad.

Kontakt

Adresa: Borska 17, Beograd
Telefon: 011 351 1684
E-mail: mmsbeograd@gmail.com

© Metals and Minerals sales Beograd 2014 - 2020. Powered by Yellow Pages